CABACÉS

anellament_cientific_ocells_cabaces.jpg
03/10/2020
CABACÉS

Sortides i excursions

Taller per conèixer els ocells més habituals a la zona. Un cop identificats, els mesurarem, pesarem i enregistrarem totes les seves dades abans de fer-ne l'anellament amb el número corresponent i, finalment, l'alliberament. Les dades recollides s'utilitzaran en projectes de ciència ciutadana.

plantes_silvestres_comestibles_sortida_naturalistica.jpg
26/09/2020 - Des de 10:30 fins a 13:30
CABACÉS

Sortides i excursions

En aquesta excursió t'explicarem com trobar, distingir i aprofitar les plantes silvestres comestibles que creixen al nostre entorn, quins beneficis t'ofereixen i com introduir-les a la teva dieta.

taller_anellament_0.jpg
21/03/2020 - 09:00
CABACÉS

Cultura

Taller para conocer los pájaros más habituales de la zona. Los identificaremos, mediremos, pesaremos y registraremos todos sus datos. Los anillaremos y liberaremos.

Por la mañana. Pneto de encuentro: Cabacés.

Precio: 10 € (adultos), 5 € (menores de 12 años).

taller_anellament_0.jpg
21/03/2020 - 09:00
CABACÉS

Cultura

Taller per conèixer els ocells més habituals de la zona. Els identificarem, mesurarem, pesarem i enregistrarem totes les seves dades. Els anellarem i alliberarem.

Pel matí. Punt de trobada: Cabacés. Preu: 10 € (adults), 5 € (menors de 12 anys).

rucsmontsant.jpg
25/01/2020 - 09:00
CABACÉS

Sortides i excursions

Los caminos de herradura empedrados eran vías de comunicación entre poblaciones, cultivos, bosques y pastos, en un momento en que los animales formaban parte de la cotidianidad de los habitantes de Montsant. Os proponemos recorrer los caminos de Cabacés acompañados de burros de Montsant.

rucsmontsant.jpg
25/01/2020 - 09:00
CABACÉS

Sortides i excursions

Els camins de bast empedrats eren vies de comunicació entre poblacions, conreus, boscos i pastures, en un moment en què els animals formaven part de la quotidianitat dels habitants de Montsant. Us proposem recórrer els camins de Cabacés acompanyats de rucs de Montsant. 

taller_anellament.jpg
14/07/2019 - 09:00
CABACÉS

Cultura

Taller per conèixer els ocells més habituals a la zona. Un cop identificats, els mesurarem, pesarem i enregistrarem totes les seves dades abans de fer l'anellament amb el número corresponent. Finalment, l'alliberament.

Mas de les Vinyes

Эти погреба производят вино с Наименованием происхождения Montsant. Экскурсии на каталанском, кастильском и английском. Не более 15 человек в каждой группе.

 

Rus

Què necessites?