Esplai l'Esquirol

ESPLAI L'ESQUIROL

CONTACTE
Parroquia: Pascual Centelles Llop
Adreça: Tortosa, 20.
Telèfon: 977 47 31 03
 
L'Esplai L'Esquirol va néixer a Xerta ara fa 11 anys. Es troba registrat al cens d'Entitats Juvenils de la Generalitat de Catalunya amb el número 1900 i es troba vinculat a la Parròquia de l'Assumpció de Xerta. Té la seva seu al carrer Tortosa, número 20 de Xerta, en el Centre Parroquial, on desenvolupa part de les seves activitats.

Les seves activitats es desenvolupen a tres nivells:
Esplai de lleure els dissabtes en el centre parroquial on infants i joves realitzen diferents activitats i tallers dos o tres dissabtes al mes.
 
Les activitats que es desenvolupen són: activitats manuals, preparació de campanyes o altres accions, tallers d'aprenentatge de guitarra o d'altres habilitats, preparació de festes, balls, sopars junts en el centre, etc.
 Per tal de participar només cal inscriure's i abonar una petita quota depenent de les activitats a dur a terme.

Campaments o colònies d'estiu: cada any es desenvolupen aquests campaments en un lloc adient i a l'estiu.  

 Per tal de participar només cal inscriure's i abonar la quota corresponent.

Organització de festes i excursions infantils puntuals en diferents ocasions i circumstàncies, com es va fer el passat dia 3 de gener de 2005.
 
Per tal de participar només cal inscriure's i abonar una petita quota depenent de les activitats a dur a terme.
 
També, en algunes ocasions, es participa en activitats i/o iniciatives de caire comarcal o supracomarcal juntament amb d'altres Esplais.
 
 INFORMACIÓ D’INTERÈS:
 En data 20 de Desembre de 2006, l’Esplai “L’esquirol de Xerta” va rebre el 3r. Premi “Projecte Jove” del Consell Comarcal del Baix Ebre, per la seva activitat de l’esplai dels dissabtes adreçat a adolescents i joves.

 

Subscriure a
Menu

Menú principal

Llengües