CURSOS AQUAGYM/NATACIÓ ADULTS 2022

01/06/2022

CURSOS AQUAGYM/NATACIÓ ADULTS 2022

 

Us informem que l'empresa Actiesport, amb la col·laboració de l’Ajuntament organitzarà durant els mesos d’estiu, CURSETS DE NATACIÓ I D’AQUAGYM PER ADULTS.  Aquesta activitat es durà a terme de la següent manera:

  • PRIMER TORN: del 4 al 29 de juliol (4 setmanes)
  • SEGON TORN:  de l'1 al 26 d’agost (4 setmanes)

Els cursets es faran quatre dies a la setmana, de dilluns a dijous, de 20 a 21 h, un cop tancades les piscines i compartint l’espai per a les dues activitats.

Com en els últims anys hi ha hagut molt poca demanda de l’activitat de natació, només hi haurà un monitor per a cada activitat, sempre i quant hi hagi un mínim de 8 persones inscrites a la natació. Si no és així, el monitor serà compartit per a les dues activitats.

Podreu fer les inscripcions a les oficines municipals, fins el 23 de juny (no s’acceptaran inscripcions per al primer torn fora d’aquesta data ja que s’ha de contractar l’assegurança i s’han de gestionar els grups) i haureu de presentar a les oficines municipals el corresponent full d’inscripció que podeu recollir a l’ajuntament, o descarregar-lo clicant AQUI.

La quota serà de 27 € per cada torn. En el full d’inscripció haureu d’indicar el número de compte bancari i se us girarà un rebut per l’import corresponent.

Animeu-vos!

Menu

Menú principal

Llengües