CURSOS AQUAGYM/NATACIÓ ADULTS 2024

28/05/2024

CURSOS AQUAGYM/NATACIÓ ADULTS 2024

 

 

Us informem que l'empresa Actiesport, amb la col·laboració de l’Ajuntament organitzarà durant els mesos d’estiu, CURSETS DE NATACIÓ I D’AQUAGYM PER ADULTS.  Aquesta activitat es durà a terme de la següent manera:

  • PRIMER TORN: del 01/07/24 al 01/08/2024 (4 setmanes)

* La setmana del 22 de juliol (festes) no hi haurà cursets

  • SEGON TORN: del 05/08/24 al 29/08/24 (4 setmanes)

Els cursets es faran quatre dies a la setmana, de dilluns a dijous, de 20 a 21 h, un cop tancades les piscines i compartint l’espai per a les dues activitats.

Hi haurà un monitor/a per a cada activitat, sempre i quant hi hagi un mínim de 8 persones inscrites a cadascuna. Si no és així, el monitor serà compartit per a les dues activitats.

Podreu fer les inscripcions a les oficines municipals, fins el 21 de juny (no s’acceptaran inscripcions per al primer torn fora d’aquesta data ja que s’ha de contractar l’assegurança i s’han de gestionar els grups) i haureu de presentar a les oficines municipals el corresponent full d’inscripció que podeu recollir a l’ajuntament, o descarregar-lo clicant AQUI.

La quota serà de 27 € per cada torn. En el full d’inscripció haureu d’indicar el número de compte bancari i se us girarà un rebut per l’import corresponent.

Animeu-vos!

Menu

Menú principal

Llengües